ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Παράταση στις τριμηνιαίες δηλώσεις παραδόσεων γάλακτος- Ποια τα πρόστιμα

16:18 - 11 Φεβ 2020 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Παράταση στις τριμηνιαίες δηλώσεις παραδόσεων γάλακτος- Ποια τα πρόστιμα
Έως τέλος Φεβρουαρίου έλαβε παράταση η υποβολή των Τριμηνιαίων Δηλώσεων Παραδόσεων Γάλακτος για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος), στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και υπενθυμίζεται πως οι παραγωγοί θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Υπογραμμίζεται πως η μη έγκαιρη υποβολή της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος. Επίσης, σε περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαία Δήλωση Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος, ενώ εάν το διάστημα αυτό ανέρθει στους έξι μήνες, τότε το πρόστιμο αγγίζει τα 1.500 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

Τέλος, σημειώνεται ότι η διόρθωση της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων Γάλακτος μετά την προβλεπόμενη καταληκτική προθεσμία υποβολής της, επιβάλλεται το 20% του αντίστοιχου προστίμου που προβλέπεται στην περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:19 - 11 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.