ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ΤheFutureCats στους business mentors των παραγωγών της Β. Εύβοιας

17:09 - 21 Δεκ 2022 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Οι ΤheFutureCats στους business mentors των παραγωγών της Β. Εύβοιας
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροανέλιξη - Βόρεια Εύβοια» από τη «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»

O Μπάμπης Χατζάκος, Digital Marketing Strategist και CO-Founder της TheFutureCats, συμμετέχει ως εκπαιδευτής digital marketing αλλά και ως business mentor στο πρόγραμμα «Αγροανέλιξη – Βόρεια Εύβοια» του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά στο οποίο συμμετέχουν παραγωγοί του χώρου της αγροδιατροφής από τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχει στην εκπαίδευση πληγέντων παραγωγών του χώρου της αγροδιατροφής από τους δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας, σε θέματα digital στρατηγικής και marketing που στόχο έχει να κατανοήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τους αλλά και την αξιοποίηση των social media για το χτίσιμο του digital branding των επιχειρήσεων τους.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της δράσης παρέχει εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση ως business mentor, σε ένα πρόγραμμα 20 ωρών για το πώς μπορούν οι επιχειρηματίες της περιοχής να σχεδιάσουν μία ολοκληρωμένη digital στρατηγική για την επιχείρησή τους αλλά και με ποιους τρόπους να εφαρμόσουν στην πράξη όλα τα στάδια που σχεδίασαν.

Η δράση «Αγροανέλιξη – Βόρεια Εύβοια» έχει ως στόχο την υποστήριξη της δημιουργίας μεταποιημένων προϊόντων τροφίμων στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μαντουδίου -Λίμνης - Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, όπου 10 παραγωγοί-κτηνοτρόφοι- μελισσοκόμοι από κάθε Δήμο θα επιλεγούν για να συμμετέχουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα υποστήριξης, το οποίο περιλαμβάνει: 

  • Εκπαιδευτικά εργαστήρια για τους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων τροφίμων, του marketing, των πωλήσεων και των εξαγωγών.
  • Εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.
  • Επιδότηση ανά συμμετέχοντα. Το ποσό της επιδότησης δύναται να φτάσει έως και τις 5.000€ ανά συμμετέχοντα, συνδέεται με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αγορά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών.

Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο σύνολο δράσεων εκπαίδευσης και συμβουλευτικής που υλοποιεί ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην περιοχή,  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ActionAid για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Το έργο υλοποιείται από την ActionAid σε συνεργασία με τους οργανισμούς ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και Science Communication (SciCo) με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Στήριξη της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.