ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Insurance Intermediaries Forum 2021: O σύγχρονος ασφαλιστής στη νέα εποχή

14:55 - 26 Ιουλ 2021 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, ο σύγχρονος ασφαλιστής καλείται σήμερα να διασφαλίζει καθημερινά με υπευθυνότητα την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει, να υιοθετεί νέες τεχνολογίες και να δίνει έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση αποκτώντας νέες δεξιότητες.

Ποια είναι, λοιπόν, η επόμενη μέρα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, τι εκτιμούν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου, πως θα αφομοιωθούν οι νέες τάσεις από την αγορά, πόσοι και πως θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες;


Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στις 28 Σεπτεμβρίου στο Insurance Intermediaries Forum 2021 (#iifo21) με θέμα «O ρόλος του σύγχρονου ασφαλιστή – Προκλήσεις και ευκαιρίες στη νέα εποχή», κατά το οποίο θα τεθούν επί τάπητος όλες οι νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. To Insurance Intermediaries Forum 2021 θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr και θα πραγματοποιηθεί και φέτος ψηφιακά, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.  


Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Ο παλμός της αγοράς: τα σχέδια και οι εκτιμήσεις των διοικήσεων
  • Κύκλος Εργασιών – Προοπτικές. Νέα παραγωγή και καλύψεις.
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός: Σε τι βαθμό έχει αφομοιώσει τις νέες τάσεις η ασφαλιστική διαμεσολάβηση – τι τεχνολογικά εργαλεία χρησιμοποιεί;
  • Κατάρτιση και Εκπαίδευση. Τι έχει ανάγκη ο σύγχρονος ασφαλιστής;

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κος Bάιος Κρόκος, Δημοσιογράφος.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/insurance-intermediaries-forum-2021/#overview.

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και πιο συγκεκριμένα ασφαλιστικές εταιρείες (διοίκηση, διευθυντικά στελέχη, δίκτυα πωλήσεων, marketing και επικοινωνία, υπεύθυνοι μετασχηματισμού λειτουργίας και εργασιών), διαμεσολάβηση (μεσίτες, πράκτορες, συντονιστές, εκπαιδευτές, ασφαλιστικοί σύμβουλοι), πελάτες, καταναλωτές, ασφαλισμένοι, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/insurance-intermediaries-forum-2021-dilosi-symmetochis/ .

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/insurance-intermediaries-forum-2021/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.