ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγανήσι Λευκάδας: €5,5 εκατ. για κατασκευή νέας μαρίνας

17:49 - 01 Δεκ 2022 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μεγανήσι Λευκάδας: €5,5 εκατ. για κατασκευή νέας μαρίνας
Το τουριστικό καταφύγιο του όρμου Αθερίνου παραχώρησε το Υπουργείο Τουρισμού στο Δήμο Μεγανησίου προκειμένου να κατασκευαστεί μαρίνα προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ, και χωρητικότητας 94 σκαφών.

Οι υπογραφές «έπεσαν» την Πέμπτη(1/12) από τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια, και τον δήμαρχο, Παύλο Δάγλα, παρουσία του βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ, κ. Αθανάσιου Καββαδά.

Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι «στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Το Μεγανήσι είναι μοναδικός προορισμός, που κερδίζει ολοένα και παραπάνω τουριστική κίνηση.

Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, η Αθήνα, η Αττική αλλά και η νησιωτική Ελλάδα».

Από πλευράς του ο δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας, επισήμανε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για το Μεγανήσι και την ευρύτερη περιοχή και ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια και τον κ. Καββαδά για την «αμέριστη στήριξή τους».

Τέλος ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς δήλωσε ότι σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τον δήμο Μεγανησίου, καθώς υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης για «ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για το Μεγανήσι, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού.

Ευχαριστώ τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, για την αμέριστη στήριξή του, και συγχαίρω τον δήμαρχο Μεγανησίου, Παύλο Δάγλα, για την πολύ καλή προετοιμασία ώστε να ωριμάσει το έργο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.