ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βροντερό όχι εφοπλιστών ακτοπλοΐας στη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ της περιουσίας του ΝΑΤ

00:32 - 24 Οκτ 2012 | Ναυτιλία
Μπορεί ο πήχης για τα ποσά που μπορούν να αντληθούν από τις ιδιωτικοποιήσεις να πέφτει, αυξάνονται ωστόσο και οι αντιδράσεις για την εκχώρηση δημόσιας περιουσίας στο Ταμείο. Σειρά έχει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, ο οποίος με ανακοίνωσή του δηλώνει την υποστήριξή του στο αίτημα της Διοίκησης του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου για τη διατήρηση του ελέγχου της περιουσίας του από το ίδιο και τη μη μεταφορά του στη διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ.

"Η περιουσία του ΝΑΤ αποτελεί περιουσία των Ελλήνων ναυτικών και της ναυτικής οικογένειας, η οποία είναι απολύτως ικανή δια του θεσμοθετημένου οργάνου της να την διαχειριστεί αποτελεσματικά και επωφελώς για την ελληνική ναυτιλία" δηλώνει κατηγορηματικά ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ Μιχάλης Σακέλλης.

 
Πληροφορίες από την ακτοπλοϊκή αγορά τονίζουν ότι οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, μετά και την υπαγωγή του ΝΑΤ στον ΕΟΠΥΥ, δημιουργούν εντάσεις που κινδυνεύουν να πυροδοτήσουν ένα τεταμένο ήδη κλίμα, λόγω των σχεδιαζόμενων αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις στο ναυτιλιακό χώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:55 - 24 Οκτ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.