ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακτοπλοϊκές: Αρπάξτε μια προσφορά και καλό ταξίδι!

12:27 - 03 Ιουλ 2016 | Ναυτιλία
Ακτοπλοϊκές: Αρπάξτε μια προσφορά και καλό ταξίδι!
Αν και σιγά-σιγά τα πλοία αρχίζουν να γεμίζουν όσο πλησιάζουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες εξακολουθούν να προσφέρουν εκπτώσεις και ειδικές παροχές με στόχο να ενισχύσουν την επιβατική κίνηση, η οποία τον Ιούνιο ήταν ελαφρώς μειωμένη σε σύγκριση με το αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Έτσι εκτός από τις στοχευμένες κινήσεις που αφορούν συγκεκριμένα νησιά όπως η πολύ εύστοχη και σημαντική πρωτοβουλία της Blue Star Ferries να προσφέρει μειωμένες τιμές εισιτηρίων σε όσους επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους στα τέσσερα ελληνικά νησιά που επλήγησαν πολύ από το προσφυγικό κύμα (Λέσβο, Χίος, Λέρο, Κως) οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν μία πληθώρα εκπτώσεων που αφορούν όλα τα δρομολόγια και μεγάλες ομάδες πληθυσμού.

ΑΝΕΚ
Αναλυτικότερα η ΑΝΕΚ μεταξύ άλλων προσφέρει έκπτωση 30% στα θερινά ημερήσια δρομολόγια από και προς Κρήτη. Η έκπτωση ισχύει στα καλοκαιρινά ημερήσια δρομολόγια, στις καμπίνες (όλων των κατηγοριών) και στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Επίσης παρέχει μειωμένες τιμές (20 ευρώ) στην οικονομική θέση για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων και διάφορα πακέτα προσφορών (εισιτήρια για επιβάτες συν αυτοκίνητο) είτε για μεμονωμένους ταξιδιώτες είτε για οικογένειες. Παράλληλα ισχύουν οι εκπτώσεις για ΑΜΕΑ, συνταξιούχους ΝΑΤ, τρίτεκνους, παιδιά μέχρι 5 ετών, φοιτητές στρατιωτικούς εκπτώσεις στους ναύλους επιστροφής, και σε εισιτήρια γραμμών εσωτερικού σε συνδυασμό με εισιτήρια Ελλάδας-Ιταλίας.

Aegean Speed Lines

H εταιρεία στις Δυτικές Κυκλάδες εκτός από τις προφορές που αφορούν πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, συνταξιούχους ΝΑΤ, προσφέρει 20% έκπτωση όταν οι εκδόσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται έως και 3 μήνες πριν το ταξίδι. Επίσης ειδικές εκπτώσεις σε βραδινά δρομολόγια στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων και έκπτωση 20% στο μικρό ΙΧ που έχει μήκος μέχρι 3,700 μέτρα. Η εταιρεία διαθέτει και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «PhiloxeniaClub».

Blue Star Ferries

H Blue Star Ferriers προσφέρει ειδικές τιμές για περιορισμένο αριθμό εξιτηρίων σε όλες τις γραμμές . Επίσης εκπτώσεις 20% στις .καμπίνες για Κυκλάδες, 15%-25% έκπτωση στις 2κλινες & 3κλινες Καμπίνες, για Δωδεκάνησα, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

Επίσης όπως προαναφέρθηκε έκπτωση 30% σε όσους ταξιδέψουν σε ένα από τα τέσσερα νησιά (Λέσβο, Χίο, Κω Λέρο) ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στις γραμμές Πειραιάς-Ηράκλειο και Πειραιάς Χανιά και εκπτώσεις σε ΑΜΕΑ, στρατιωτικούς, συνταξιούχους ΝΑΤ φοιτητές, κ.λ.π. Επίσης εκπτώσεων δικαιούνται οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ΚΑΡΤΑ SeaSmiles.

Hellenic seaways

Στη Hellenic Seaways ξεχωρίζει η προσφορά σε συνεργασία με την COSMOTE DEALS for YOU που δίνει δώρο το εισιτήριο επιστροφής και αφορά 35 προορισμούς.
Επίσης η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια του ΙΧ για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου εφόσον ο κάτοχος είναι μέλος του Bonus Miles.
Επίσης τα μικρά ΙΧ (μέχρι 3,70 μέτρα δικαιούνται έκπτωσης 40%) Έκπτωση 15% προσφέρει η εταιρεία σε όσους κλείσουν το εισιτήριο τους 15 ημέρες νωρίτερα.
Εκπτώσεις προσφέρονται και με τα εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών ενώ τα εισιτήρια πληρώνονται και με άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες. Τέλος οι HSW προσφέρει εκπτώσεις σε ΑΜΕΑ, πολύτεκνους μικρά παιδιά, συνταξιούχους ΝΑΤ, κ.λ.π.

Minoan Lines

Οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν ειδικά εκπτωτικά πακέτα στις γραμμές της Κρήτης (Ηράκλειο) σε συνδυασμό με αυτοκίνητο είτε χωρίς αυτοκίνητο με τις εκπτώσεις να φτάνουν μέχρι και 40% όπως επίσης και εκπτώσεις στα ταξίδια με επιστροφή, εκπτώσεις στους πολύτεκνους, στρατιωτικούς νέους φοιτητές όπως επίσης και στα μικρά παιδιά. Ισχύουν και εδώ οι εκπτώσεις σε συνδυασμό με εισιτήρια στις γραμμές Ελλάδος Ιταλίας. Τέλος η εταιρεία προσφέρει και εκπτώσεις στα ημερήσια δρομολόγια από και προς Ηράκλειο.
Ανάλογες εκπτώσεις προσφέρουν και οι άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται είστε από το Λιμάνι του Πειραιά είτε της Ραφήνας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.