ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MSC Cruises: Ο Πειραιάς «home port» για το Lirica

16:48 - 17 Δεκ 2019 | Ναυτιλία
MSC Cruises: Ο Πειραιάς «home port» για το Lirica
Η MSC Cruises θα τοποθετήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021 και θα χρησιμοποιήσει το λιμάνι του Πειραιά ως κύριο λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης, «home port», για όλη τη σεζόν.

Ειδικότερα, τo MSC Lirica θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων από Πειραιά προσφέροντας ένα νέο καινοτόμο δρομολόγιο εβδομαδιαίων κρουαζιέρων 23 αναχωρήσεων από Μάιο μέχρι και Σεπτέμβριο του 2021 από τον Πειραιά για τα λιμάνια της Μυκόνου, Χάιφας, Λεμεσού, Ρόδου και Κουσάντασι με επιστροφή στον Πειραιά.

Ο κ. Angelo Capurro, Εκτελεστικός Διευθυντής της MSC Cruises δήλωσε:

«Από τότε που επιβιβάσαμε για πρώτη φορά τους επιβάτες μας από την Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε η ελληνική ταξιδιωτική κοινότητα για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την τοπική αγορά και την επιτυχία μας.

Η σχέση με την ελληνική κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό ώστε να μπορούμε να προσβλέπουμε σε συνεργασία για ένα πολυάσχολο καλοκαίρι του 2021, όταν ο Πειραιάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου με το σύνολο των επιβατών να επιβιβάζονται εκεί για πρώτη φορά.

Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως εταιρεία και να προσθέτουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο στόλο μας, κοιτάζοντας πάντα μπροστά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.