ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσω της Κάππα ΑΧΕΠΕΥ τα πακέτα στην Minoan - Συμμετοχή Σπ. Μπέλλου στα deals της ακτοπλοϊας ;

09:49 - 20 Ιουν 2007 | Ναυτιλία
Μέσω της Κάππα Χρηματιστηριακής, συμφερόντων Σπ. Μπέλλου, πραγματοποιήθηκαν χθες, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «R», τα δύο πακέτα στην Minoan Lines. Με δύο πράξεις στα 6 ευρώ άλλαξαν χέρια 15.781.380 τεμάχια. Η Attica Goup πώλησε στην Αccess Maritime, συμφερόντων Π. Λασκαρίδη περίπου το 22% που κατείχε στην Minoan Lines και τα σενάρια άρχισαν να εξυφαίνονται το ένα μετά το άλλο, ως προς τις εξελίξεις στον κλάδο της ακτοπλοϊας, από τους πιο καυτούς της εγχώριας χρηματιστηριακής αγοράς.
Ο κ. Παναγόπουλος δηλώνει στο "R"  ότι, «είμαστε εταιρεία συμμετοχών. Αποκτούμε συμμετοχές και έχουμε την δυνατότητα να αποχωρούμε στην καλή ευκαιρία. Τα χρήματα ήταν το κίνητρό μας και η μεγιστοποίηση των επιδιώξεων των μετόχων μας».  Επίσης, «κατέρρευσαν τα σενάρια που ήθελαν ενεργότερη ανάμειξη της Attica Group στο μετοχικό κεφάλαιο της Minoan Lines», για να προσθέσει, «όπως θα ανατραπούν και αυτά (τα σενάρια) για την ΑΝΕΚ».

Η υπεραξία που απεκόμισε η Attica διαμορφώνεται πάνω από τα 11 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες στην αγορά κάνουν λόγο για ενεργότερη συμμετοχή του γνωστού χρηματιστή κ. Μπέλλου και πίσω από κυοφορούμενες συμφωνίες  στον κλάδο της ακτοπλοϊας, δεδομένης άλλωστε και της καλής σχέσης με την οικογένεια Λασκαρίδη.

Σ.Κ.Χ
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.