ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλακιωτάκης: Επιβεβλημένη η αύξηση της πληρότητας στην ακτοπλοΐα

08:20 - 03 Αυγ 2020 | Ναυτιλία
Επιβεβλημένη λόγω της τουριστικής περιόδου χαρακτήρισε την αύξηση της πληρότητας στα πλοία ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η απόφαση της κυβέρνησης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα μετά την προ ημερών δήλωση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη για απόρριψη της αύξησης στην πληρότητα από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Πλακιωτάκης επεσήμανε πως η συγκεκριμένη απόφαση δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οδηγούμαστε σε χαλάρωση των μέτρων και μάλιστα οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι.

Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν εφαρμοστούν τα μέτρα, υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης, τονίζοντας πως η τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σε όλους.

Τέλος και ερωτηθείς αν η πληρότητα στα πλοία θα μπορούσε να αλλάξει και πάλι είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, απάντησε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τις εισηγήσεις των ειδικών οι οποίοι εκτιμούν τα δεδομένα καθημερινά.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:35 - 03 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.