ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Έλληνας εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης

15:35 - 09 Απρ 2021 | Ναυτιλία
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Έλληνας εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης
Κλινήρης σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει ο κορυφαίος Έλληνας εφοπλιστής, Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας από τις 20 Μαρτίου.

Εκπρόσωπος της οικογένειας είπε στο tradewinds ότι «δεν υπάρχει καμία αλλαγή» από την αρχική δήλωση της εταιρείας σχετικά με το θέμα, με τον εφοπλιστή, ηλικίας 73 ετών, να παραμένει σε καταστολή.

Οι λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το προσωπικό του ομίλου και πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας εκφράζουν μεγάλη ανησυχία για την πορεία της υγείας του.

Στη χώρα μας έχουν φτάσει και ξένοι γιατροί για να εξετάσουν την κατάσταση της υγείας του εφοπλιστή. «Θαύματα μπορούν να συμβούν», φέρεται να είπε άτομο που γνωρίζει την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι καθήκοντα acting CEO έχει αναλάβει στον Όμιλο η κόρη του εφοπλιστή, Μαρία Αγγελικούση.

Ο Όμιλος Αγγελικούση δραστηριοποιείται σε ξηρό και υγρό φορτίο, διαθέτοντας έναν από τους κορυφαίους στόλους διεθνώς, ενώ η πλειοψηφία των πλοίων του πλέει υπό την ελληνική σημαία. 

Η ανακοίνωση του Ομίλου:

Ο κ. Ιωάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd., o οποίος ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαρτίου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, συντηρώντας την ανησυχία της οικογενείας αλλά και των συνεργατών του σε όλο τον κόσμο. Εξακολουθεί βεβαίως να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Αν και είναι απολύτως κατανοητό το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Ιωάννη Αγγελικούση, παράκληση της οικογενείας του είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, δεδομένου ότι κάθε σχετική δημόσια συζήτηση που στηρίζεται σε φήμες και υποθέσεις είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τους οικείους του.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:39 - 09 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.