ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλοίο της GasLog διέσωσε οκτώ ναυτικούς στη Μεσόγειο

22:15 - 12 Απρ 2021 | Ναυτιλία
Πλοίο της GasLog διέσωσε οκτώ ναυτικούς στη Μεσόγειο
Επιχείρηση διάσωσης ανθρώπων που είχαν παγιδευτεί στη θάλασσα πραγματοποίησε με επιτυχία το πλοίο «GasLog Warsaw» της GasLog, συμφερόντων του Πήτερ Λιβανού.

Όπως ενημέρωσε η ναυτιλιακή με ανακοίνωσή της, το πλήρωμα του πλοίου διέσωσε οκτώ άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μικρό σκάφος στη Μεσόγειο. 

«Το πλήρωμα έφτασε πάνω στην ώρα και τους μετέφερε πάνω στο πλοίο, λίγο μετά τη βύθιση του σκάφους τους» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, ελήφθησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενώ στους παρ' ολίγο ναυαγούς παρασχέθηκε φαγητό, νερό, ρούχα και μία καμπίνα για ξεκούραση, ενώ υποβλήθηκαν και σε τεστ κορονοϊού.

To «GasLog Warsaw» μετέφερε με ασφάλεια τους άτυχους ναυτικούς στην τοπική ακτοφυλακή. «Η διάσωση ναυτικών είναι ένα καθήκον, το οποίο επωμιζόμαστε όλοι, όταν βρισκόμαστε στη θάλασσα και πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψη, χωρίς να υπεκφεύγουμε» σχολιάζει η GasLog και καταλήγει:

«Συγχαρητήρια στο πλήρωμα του GasLog Warsaw και ευχαριστίες στο ναυλωτή μας Cheniere Energy για τη διενέργεια αυτής της επιχείρησης διάσωσης εν μέσω ταξιδιού».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:08 - 12 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.