ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Meadway Shipping & Trading: Τα αδέλφια Δελαπόρτα ακολουθούν ξεχωριστούς «δρόμους»

15:38 - 14 Απρ 2021 | Ναυτιλία
Meadway Shipping & Trading: Τα αδέλφια Δελαπόρτα ακολουθούν ξεχωριστούς «δρόμους»
Σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του Διονύση Δελαπόρτα, τα παιδιά του αποφάσισαν να χωρίσουν το στόλο της ναυτιλιακής Meadway Shipping & Trading στα δύο.

Ο ιδρυτής της ναυτιλιακής, Διονύσης Δελαπόρτας απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών τον Ιούλιο του 2019. Μετά από πολλές συζητήσεις, οι δύο γιοι του αποφάσισαν να μοιράσουν τη ναυτιλιακή «αυτοκρατορία». 

Ειδικότερα, ο Κώστας Δελαπόρτας θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Meadway Shipping & Trading, ενώ ο αδερφός του Γιώργος ηγείται της Meadway Bulkers, μίας εταιρείας, με δραστηριότητα στο ξηρό φορτίο. 

Ο στόλος της Meadway Shipping & Trading αποτελείται από πέντε bulk carriers, ενώ κατά το τρέχον έτος θα παραλάβει τρία ακόμη πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου. Ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου της είναι τα επτά έτη. Παράλληλα, η Meadway Bulkers Ltd. όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, διαχειρίζεται έξι σύγχρονα πλοία με μέσο όρο ηλικίας τα πέντε χρόνια.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι στα μέσα Μαΐου τα κεντρικά γραφεία της Meadway Shipping & Trading θα μεταφερθούν στη Λεωφόρο Ευελπίδων 52-52Α στη Βούλα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:45 - 14 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.