ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Signal Maritime εγκαινιάζει ένα νέο pool διαχείρισης ΜR tankers

21:07 - 27 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Η Signal Maritime εγκαινιάζει ένα νέο pool διαχείρισης ΜR tankers
Η Signal Maritime, συμφερόντων του εφοπλιστή Γιάννη Μαρτίνου (φωτο), ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις υπηρεσίες της, εγκαινιάζοντας ένα νέο pool διαχείρισης Medium Range δεξαμενόπλοιων (ΜR Tankers).

Η κίνηση αυτή της Signal Maritime έρχεται μετά την επιτυχία του αντίστοιχου pool για aframaxes, το οποίο δημιουργήθηκε το 2018 με σημαντικές αποδόσεις για τα μέλη του.

Το νέο MR pool αναμένεται να επωφεληθεί από την εμπειρία της Signal Maritime στη διαχείριση clean tankers, καθώς και στην χρήση της τεχνολογικής της πλατφόρμας Signal Ocean.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Signal Maritime, Πάνος Δημητρακόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η αγορά των clean tankers υπήρχε πάντοτε σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον με την παρουσία πολλών έμπειρων πλοιοκτητών και pools.

Ευελπιστούμε ότι το νέο MR pool θα είναι καλό για μια αγορά, στην οποία περισσότεροι «παίκτες» μπορούν να συνδυάζουν προσπάθειες για την επίτευξη οφελών κλίμακας, τη βελτιστοποίηση της εμπορικής τους διαχείρισης και την αντιμετώπιση των απαιτητικών περιβαλλοντικών απαιτήσεων.

Η ομάδα της Signal Maritime διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο δυνατοτήτων, οδηγούμενες από διαφοροποιημένο υπόβαθρο, με ισχυρό ιστορικό στη διαχείριση aframax και MR.

Αυτά είναι που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση για την επιτυχία αυτής της νέας πρωτοβουλίας».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:15 - 27 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.