ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα «συμμαχία» για μία πιο «πράσινη» ναυτιλία

10:28 - 10 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
Νέα «συμμαχία» για μία πιο «πράσινη» ναυτιλία
Η ναυλομεσιτική εταιρεία McQuilling Partners και η Vertis Environmental Finance, που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), προχώρησαν σε μία νέα συνεργασία με στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες Carbon Offsetting and Advisory σε ολόκληρη την ναυτιλιακή βιομηχανία.

Ειδικότερα, η συμφωνία αυτή θα παρέχει σε πλοιοκτήτες, εταιρείες παραγωγής πετρελαίου, διυλιστήρια και άλλους εμπόρους, άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες απαλλαγής από τον άνθρακα, αλλά και σε συμβουλευτικές λύσεις για την περιβαλλοντική τους βιωσιμότητα.

Με την εμπειρία της στη αγορά της ενέργειας και σε άλλους παρόμοιους τομείς, η Vertis Environmental Finance θα παρέχει στους πελάτες της McQuilling Partners πρόσβαση σε projects μείωσης ρύπων, ενισχύοντας τη θέση της ως ηγέτιδα στη ναυτιλία.

Οι πελάτες της McQuilling Partners θα έχουν πρόσβαση σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, μια πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα των ΑΠΕ με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη συμμόρφωση με τους νέους «πράσινους» κανόνες.

Οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι ναυλωτές θα μπορούν να επωφελούνται των βραβευμένων υπηρεσιών της Vertis Environmental Finance, οι οποίες μάλιστα θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πιο αποτελεσματική πρόσβαση στην αγορά ενέργειας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:32 - 10 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.