ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Taylor Maritime Investments στοχεύει σε έξι handies κόστους $75εκατ.

18:20 - 20 Ιουλ 2021 | Ναυτιλία
Η Taylor Maritime Investments στοχεύει σε έξι handies κόστους $75εκατ.
Ο Ed Buttery είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο τη νεότερη εισηγμένη εταιρεία της ναυτιλίας για να επεκτείνει τον στόλο του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Taylor Maritime Investments παρουσίασε σχέδια για συγκέντρωση μετρητών ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω μιας μη προνομιακής τοποθέτησης νέων κοινών μετοχών, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την αγορά έξι ακόμη bulk carriers.  

Κάθε ένα από τα έξι πλοία είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία, με μέση τιμή απόκτησης περίπου τα 15 εκατομμύρια δολάρια και μέση ηλικία τα 10,5 έτη, ηλικία που συμφωνεί με τον μέσο όρο του στόλου της εταιρείας.  

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα πλοία είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση. Τα τρέχοντα χρεωστικά επιτόκια ναύλων δημιουργούν ετήσιες ακαθάριστες αποδόσεις κερδών άνω του 20%, σύμφωνα με την Taylor Maritime Investments.  

Η εταιρεία συνεχίζει, σε ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι οι τιμές της αγοράς ενισχύονται γρηγορότερα από τις τιμές των πλοίων δημιουργώντας ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες.  

Να σημειωθεί πως η Taylor Maritime Investments εισήχθη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Μάιο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:50 - 20 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.