ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ International Maritime Industries και Columbia Shipmanagement

11:46 - 30 Ιουλ 2021 | Ναυτιλία
Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ International Maritime Industries και Columbia Shipmanagement
Η International Maritime Industries (IMI), η μεγαλύτερη ναυπηγική εταιρεία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA), υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) με την Columbia Shipmanagement (CSM) για να διερευνήσει ευκαιρίες σε διάφορους τομείς του ναυτιλιακού τομέα.

Ως μέρος της συμφωνίας, η CSM θα χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις της IMI στο Διεθνές Συγκρότημα King Salman, που βρίσκεται στο Ras Al Khair στην ανατολική ακτή της Σαουδικής Αραβίας.

Επιπροσθέτως, η IMI θα συνεργαστεί στενά με την CSM, έναν κορυφαίο παγκοσμίως πάροχο διαχείρισης πλοίων και θαλάσσιων υπηρεσιών, για να υποστηρίξει το όραμά της να γίνει μια κορυφαία, πλήρως ολοκληρωμένη παγκόσμια επιχείρηση με ναυτιλιακές υπηρεσίες.

Ο κατάλογος όσων προσφέρει η CSM, η μηχανική εμπειρία και το παγκόσμιο δίκτυο πελατών και συνεργατών της, θα βοηθήσουν την IMI να πετύχει τον στόχο της για συνεχή εξέλιξη.

Η εταιρική σχέση θα επικεντρωθεί σε υπηρεσίες εποπτείας νέων πλοίων, έννοιες βιωσιμότητας, βελτιστοποίηση απόδοσης και διοίκησης του εργατικού δυναμικού της ΙΜΙ.

Θα δοθούν επίσης πόροι στις ρυθμίσεις προμηθειών και εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και στις διαδικασίες εύρεσης και πρόσληψης του ανθρώπινου δυναμικού.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:50 - 30 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.