ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΖΙΜ στοχεύει να ηγηθεί ποντάροντας στη τεχνητή νοημοσύνη

10:00 - 11 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Η ΖΙΜ στοχεύει να ηγηθεί ποντάροντας στη τεχνητή νοημοσύνη
Η ισραηλινή ναυτιλιακή εταιρεία, ZIM πρόκειται να αναπτύξει περαιτέρω τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στις καθημερινές της δραστηριότητες μετά από μια συνεργασία με το Data Science Group που έχει έδρα το Τελ Αβίβ.

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και ηλεκτρονικής εκμάθησης για τον κλάδο της ναυτιλίας. Στόχος είναι η ανάπτυξη προηγμένων μοντέλων για την πρόβλεψη της ζήτησης, τον προγραμματισμό θαλάσσιων διαδρομών και την αυτοματοποίηση των υλικοτεχνικών διαδικασιών. Τα παραπάνω θα τα πετύχουν,  με την ανάλυση των δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί από τον στόλο της ZIM.

Ο Eli Glickman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ZIM, δήλωσε σχετικά: «Η ενσωμάτωση έξυπνων λύσεων στον τεχνολογικό εξοπλισμό της ZIM είναι μια κεντρική πτυχή του οράματός μας να ηγηθούμε στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών χρησιμοποιώντας μια ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών. Επιλέξαμε το DSG, έναν ηγέτη στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, που έχει εμπειρία σε διεθνή έργα μεγάλης κλίμακας, και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του οράματος προωθώντας παράλληλα καινοτόμες και επαναστατικές εξελίξεις».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.