ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Nisshin Shipping διπλασιάζει την παραγγελία της στο Jiangsu Hantong

17:31 - 17 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Η Nisshin Shipping διπλασιάζει την παραγγελία της στο Jiangsu Hantong
Η ιαπωνική ναυτιλιακή εταιρεία Nisshin Shipping αξιοποίησε τις επιλογές για να παραγγείλει ακόμα πέντε bulkers μεγέθους kamsarmax στη Jiangsu New Hantong Ship Heavy Industry.

Η συμφωνία κόστους 280 εκατ. δολαρίων, αυξάνει το βιβλίο παραγγελιών της εταιρείας για πλοία χωρητικότητας 82.000-dwt στα ιδιωτικά κινεζικά ναυπηγεία σε δέκα.

Αναφέρθηκε ότι η Nisshin πληρώνει σχεδόν 28 εκατομμύρια δολάρια για το κάθε πλοίο, τα οποία θα συμμορφώνονται με τη Φάση 2 του Δείκτη Σχεδιασμού Ενεργειακής Απόδοσης του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (EEDI), καθώς και τα πρότυπα εκπομπών NOx Tier III. Επιπλέον, η Nisshin έχει την επιλογή να εγκαταστήσει scrubbers στα πλοία.

Σύμφωνα με το Clarksons ’Shipping Intelligence Network, η Nisshin έχει επίσης προγραμματίσει να παραλάβει φέτος, δύο δεξαμενόπλοια μεσαίου μεγέθους (MR) από το Hyundai Mipo Dockyard, δύο open-hatch handysize bulkers από την Jiangmen Nanyang Shipbuilding και εννέα χημικά δεξαμενόπλοια από ανοξείδωτο χάλυβα από ναυπηγεία στην Κίνα και την Ιαπωνία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.