ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Diana Shipping: Τα αποτελέσματα της προσφοράς 3,33 εκατ. κοινών μετοχών

15:32 - 18 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Diana Shipping: Τα αποτελέσματα της προσφοράς 3,33 εκατ. κοινών μετοχών
Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping Inc., η οποία ειδικεύεται στην ιδιοκτησία πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου, ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της προσφοράς της για αγορά έως και 3.333.333 μετοχών της κοινής της μετοχής.

Η ονομαστική αξία ανέρχεται σε 0,01$ ανά μετοχή, με τιμή 4,50$ ανά μετοχή, καθαρά στον πωλητή σε μετρητά, μείον τυχόν ισχύοντες παρακρατούμενους φόρους και χωρίς τόκους. Η προσφορά έληξε στις 16 Αυγούστου.

Με βάση μια προκαταρκτική καταμέτρηση της Computershare Trust Company, Ν.Α., θεματοφύλακα για την προσφορά του διαγωνισμού, ο συνολικός αριθμός μετοχών που προσφέρθηκαν ήταν 6.304.388,4812 μετοχές. Επιπλέον, υποβλήθηκαν 989.231 μετοχές σύμφωνα με την εγγυημένη διαδικασία παράδοσης που περιγράφεται στα έγγραφα της προσφοράς.

Να σημειωθεί πως ο αριθμός των κοινών μετοχών που αναμένεται να αγοραστούν από την Εταιρεία, η συνολική τιμή αγοράς τους, καθώς και ο συντελεστής αναπροσαρμογής είναι προκαταρκτικοί και υπόκεινται σε τελική επιβεβαίωση από τον θεματοφύλακα και την κατάλληλη παράδοση των προσφερόμενων μετοχών, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών που υποβάλλονται σύμφωνα με την εγγυημένη διαδικασία παράδοσης.

Τα τελικά αποτελέσματα της προσφοράς, συμπεριλαμβανομένου του τελικού συντελεστή προθεσμίας, θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβεβαίωσης. Η πληρωμή για μετοχές κοινών μετοχών που έγιναν δεκτές για αγορά από την Εταιρεία θα γίνει σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς του διαγωνισμού αμέσως μετά την τελική επιβεβαίωση του αριθμού των προσφερόμενων μετοχών και του τελικού συντελεστή αποπληρωμής και λαμβάνοντας υπόψη τις προσαρμογές για την αποφυγή αγορών κλασματικών μεριδίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ναυτιλιακής, πιστοποιητικά για όλες τις μετοχές που έχουν υποβληθεί σε προσφορά και δεν έχουν αγοραστεί, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών που δεν έχουν αγοραστεί λόγω αποπληρωμής θα επιστρέφονται ή, στην περίπτωση μετοχών που προσφέρονται με μεταβίβαση βιβλίου, θα πιστωθούν στον λογαριασμό που διατηρεί ο διευκολυντής μεταφοράς βιβλίων από τον συμμετέχοντα ο οποίος παρέδωσε τις μετοχές στον διαγωνισμό σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:31 - 18 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.