ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταμείο στήριξης ναυτικών λόγω πανδημίας: Ξεπέρασε το στόχο του $1εκατ.

13:35 - 19 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Ταμείο στήριξης ναυτικών λόγω πανδημίας: Ξεπέρασε το στόχο του $1εκατ.
Το Διεθνές Ταμείο Αρωγής Ναυτικών (SIRF) έχει επιτύχει τον στόχο του να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για την παροχή ζωτικής βοήθειας στους ναυτικούς και τις οικογένειές τους που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Το σύνολο που έχει συγκεντρωθεί από το SIRF ανέρχεται σήμερα (19/8) σε 1,17 εκατομμύρια δολάρια.

Ο στόχος επετεύχθη χάρη σε μια σημαντική δωρεά από την ιαπωνική ναυτιλιακή εταιρεία NYK Line, καθώς και πολλούς άλλους ιδιωτικούς και εταιρικούς δωρητές, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου, του Ιδρύματος TK.

Το SIRF ξεκίνησε τον Μάιο του τρέχοντος έτους όταν έγινε σαφής η καταστροφική κλίμακα του τελευταίου κύματος της πανδημίας στην Ινδία. Αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις ναυτικών, όπως η The Seafarers ’Charity, The Mission to Seafarers, ISWAN, Sailors’ Society και η Stella Maris, καθώς και άλλοι παίκτες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, συγκεντρώθηκαν για να διερευνήσουν τρόπους παροχής επείγουσας υποστήριξης στους ναυτικούς και τις οικογένειές τους.

Μαζί, σχημάτισαν γρήγορα το SIRF ως πρωτοβουλία έκτακτης βοήθειας για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την παροχή ταχείας βοήθειας, αρχικά στην Ινδία και με δυνατότητα επέκτασης σε άλλες χώρες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.