ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναυτιλία-Γκολφ- Φιλανθρωπία, μία γροθιά ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο

16:53 - 31 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Ναυτιλία-Γκολφ- Φιλανθρωπία, μία γροθιά ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο
Για έβδομη χρονιά διεξάγεται στις 3-5 Σεπτεμβρίου 2021 το Greek Maritime Golf Event, το ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ, με φιλανθρωπικό σκοπό, που θα γίνει στο Costa Navarino της Μεσσηνίας.

Αναλυτικότερα, διακεκριμένα μέλη της ελληνικής ναυτιλίας θα συγκεντρωθούν, έτσι ώστε να αγωνιστούν μεταξύ τους.

Για τους μη συμμετέχοντες στο τουρνουά, θα υπάρχει η δυνατότητα μαθημάτων.

 

Η συνεισφορά της ναυτιλίας

Το πιο σημαντικό όμως γεγονός των ημερών, είναι η σιωπηλή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί, με αντικείμενα θρύλων του γκολφ όπως ο Gary Player, ο Tiger Woods, ο Roy Mcllroy αλλά και παγκόσμιας κλάσης αθλητές σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Tom Brady και της Serena Williams.

Ο λόγος είναι η στήριξη, για μία ακόμη χρονιά της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση του παιδικού και εφηβικού καρκίνου, όχι μόνο τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα δεν είναι ταμπού, αλλά και προσπαθώντας να βρει συμμάχους, έτσι ώστε τα παιδιά που νοσούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φροντίδα, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή.

Να σημειωθεί, πως πέρα από την δημοπρασία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που θέλουν απευθείας στον ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί.

Η ναυτιλία δείχνει για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποίηση και τη συνεισφορά της σε όσους το έχουν ανάγκη.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας που έχουν καθοριστεί από τη διοργάνωση και εγκρίθηκαν από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.