ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Global Ports επεκτείνει τις δυνατότητες επιθεώρησης σε δύο τερματικούς σταθμούς

23:26 - 15 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Η Global Ports επεκτείνει τις δυνατότητες επιθεώρησης σε δύο τερματικούς σταθμούς
Η Global Ports Group αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις επιθεώρησης στους θαλάσσιους τερματικούς σταθμούς First Container Terminal (FCT) και Petrolesport (PLP), που βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Το έργο αναμένεται να αυξήσει την ικανότητα για επιθεώρηση φορτίου κατά 33% στο FCT και 77% στο PLP, αυξάνοντας επομένως την παραγωγικότητα των εργασιών επιθεώρησης.

Εκτιμάται επίσης ότι παρέχει την ευκαιρία στους τερματικούς σταθμούς να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες επιθεώρησης και να διατηρήσουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ενώ αυξάνει τη ροή φορτίου.

Στο PLP θα κατασκευαστούν τέσσερα νέα στέγαστρα επιθεώρησης, το πρώτο εκ των οποίων τέθηκε σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2021. Τα τρία υπόλοιπα προβλέπεται να τοποθετηθούν τον επόμενο χρόνο. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των καλυμμένων κυψελών για επιθεωρήσεις εμπορευματοκιβωτίων θα αυξηθεί από 118 σε 209, σύμφωνα με τη ρωσική εταιρεία διαχείρισης τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων. Στο FCT, δύο νέα στέγαστρα θα προστεθούν στο συγκρότημα επιθεώρησης. Το πρώτο τέθηκε σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2021 και το δεύτερο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2022. Ως εκ τούτου, ο αριθμός των κυψελών επιθεώρησης στο FCT θα αυξηθεί από 100 σε 133.

Επιπλέον, τα νέα συγκροτήματα και στους δύο τερματικούς σταθμούς θα είναι εξοπλισμένα με ψυγεία για επιθεώρηση ευπαθών αγαθών, καθώς και συστήματα παρακολούθησης βίντεο για την παρακολούθηση των λειτουργιών, σύμφωνα με δήλωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.