ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Capital Ship Management: Συμφωνία 32 πλοίων με την Heidmar

13:40 - 07 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
Capital Ship Management: Συμφωνία 32 πλοίων με την Heidmar
Η εταιρεία διαχείρισης κοινοπραξίων pool δεξαμενόπλοιων, Heidmar με έδρα την Αθήνα ανακοίνωσε μια νέα κοινοπραξία με την επίσης ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Capital Ship Management, μέσω της οποίας και τα 32 δεξαμενόπλοια που διαχειρίζεται η Capital θα ενταχθούν στην κοινοπραξία pool της Heidmar.

Η Heidmar θα εκμεταλλεύεται πλέον περίπου 60 δεξαμενόπλοια, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τα επτά που είχε η εταιρεία στον στόλο της τον Νοέμβριο του 2020.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Pankaj Khanna της Heidmar είπε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ανακοινώνω σήμερα την κοινοπραξία με την Capital και την επανεκκίνηση της επωνυμίας Heidmar. Η μοναδική και διαφανής πλατφόρμα συναλλαγών της Heidmar που απολαμβάνει εξαιρετική φήμη στην αγορά για δεκαετίες και η εξαιρετική απόδοση των κοινοπραξία pool μας ήταν βασικοί μοχλοί για την προσέλκυση ποιοτικών ιδιοκτητών δεξαμενόπλοιων όπως η Capital.

Συνολικά, έχουμε εργαστεί σκληρά από τον Νοέμβριο του 2020 για να ανανεώσουμε τον στόλο της Heidmar από 7 σε σχεδόν 60 δεξαμενόπλοια σήμερα. Νιώθω ταπεινοφροσύνη από την εμπιστοσύνη που δείχνει η Capital στις μακροχρόνιες σχέσεις με τη Heidmar. Η προσθήκη της ταλαντούχας εμπορικής ομάδας της Capital στην ομάδα της Heidmar θα δημιουργήσει έναν ισχυρό κινητήρα για την εξαγωγή της καλύτερης απόδοσης από τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία σε μια δυναμική αγορά δεξαμενόπλοιων με προκλήσεις».

Ο Khanna είπε ότι εργαζόταν για τη συμφωνία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα πλοία που εισέρχονται στη κοινοπραξία pool της Heidmar αποτελούνται από 12 κατηγορίας VLCC (Very large crude carrier), οκτώ aframaxes, πέντε MR (μεσαίας κατηγορίας) τα οποία είναι επί του παρόντος στο νερό, έξι υπό κατασκευή και ένα δεξαμενόπλοιο χωρητικότητας 13.000 dwt.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ακολουθούσε στην ατζέντα, ο Khanna είπε ότι η Heidmar προσπαθεί να επεκτείνει περαιτέρω τις εμπορικές της δραστηριότητες καθώς και να προσφέρει τεχνική διαχείριση. Δύο νέες προσλήψεις έχουν επίσης γίνει για την επέκταση στην αγορά χύδην ξηρού φορτίου. Επίσης πρόσθεσε ότι η πλοιοκτησία, δεν είναι στα σχέδια.

Η Heidmar έχει μια ομάδα 35 ατόμων στα γραφεία της στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη, και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται έξι διαφορετικές ομάδες αποστολής δεξαμενόπλοιων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.