ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hyundai Heavy Industries:Σε «τροχιά» να γίνει το «ναυπηγείο του μέλλοντος»

14:05 - 10 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
Hyundai Heavy Industries:Σε «τροχιά» να γίνει το «ναυπηγείο του μέλλοντος»
Ο Όμιλος Hyundai Heavy Industries έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ναυπηγική εταιρεία στον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια. Τώρα, θα γίνει «κατασκευαστής του μέλλοντος», δημιουργώντας νέες αξίες για την ανθρωπότητα.

Ο Όμιλος HHI φιλοξένησε μια συνέντευξη Τύπου για διεθνή Τύπο καθώς και Κορεάτες δημοσιογράφους στο εκθεσιακό του περίπτερο που βρίσκεται στο West Hall του Las Vegaw Convention Center (LVCC) στις 5 Ιανουαρίου.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Chung είπε: «Είμαι περήφανος για τα τελευταία 50 χρόνια του Ομίλου HHI, που έχει θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη του κόσμου. Στα επόμενα 50 χρόνια, θα γίνουμε ο καλύτερος «κατασκευαστής του μέλλοντος» παγκοσμίως και θα δημιουργήσουμε νέα ανάπτυξη που θα είναι πιο βιώσιμη, πιο έξυπνη και πιο περιεκτική, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί».

Ο Όμιλος HHI εισήγαγε την αυτόνομη τεχνολογία πλοήγησης, την τεχνολογία συστημάτων μεταφοράς και πρόωσης υγρού υδρογόνου της Avikus και την ευφυή ρομποτική και τεχνολογία λύσεων ως τις καινοτόμες τεχνολογίες του Ομίλου που θα ηγηθούν των τριών βασικών επιχειρήσεων της ναυπηγικής και υπεράκτιας μηχανικής, της ενέργειας και των βιομηχανικών μηχανημάτων στο μέλλον.

Ο Sungjoon Kim, Επικεφαλής του Κέντρου Προηγμένων Ερευνών της KSOE, παρουσίασε την αλυσίδα αξίας του θαλάσσιου υδρογόνου ως λύση για την ενεργειακή κρίση και την κλιματική αλλαγή. Πρότεινε την τεχνολογία παραγωγής πράσινου υδρογόνου και το πλοίο μεταφοράς υγρού υδρογόνου ως βασικές τεχνολογίες που θα αυξήσουν τις δυνατότητες της επιχείρησης θαλάσσιου υδρογόνου, ανακοινώνοντας ότι ο Όμιλος HHI σχεδιάζει να κατασκευάσει μονάδα παραγωγής πράσινου υδρογόνου 100 MW και να αναπτύξει τον πρώτο πλοίο μεταφοράς υδρογόνου χωρητικότητας 20.000 κυβικών μέτρων στον κόσμο έως το 2025.

Ένας αξιωματούχος του Ομίλου δήλωσε: «Δείχνουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες και το μελλοντικό όραμα του Ομίλου HHI στην αρένα της τεχνολογικής καινοτομίας των παγκόσμιων εταιρειών. Εξετάζοντας τις τεχνολογικές τάσεις, θα αναζητήσουμε ενεργά ευκαιρίες για επιχειρηματική συνεργασία».

Παράλληλα, ο Όμιλος HHI υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Palantir Technologies, παγκόσμιο ηγέτη στην ανάλυση μεγάλων δεδομένων, στις 4 Ιανουαρίου, για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα μεγάλων δεδομένων για τις βασικές του δραστηριότητες, όπως η ναυπηγική και η υπεράκτια μηχανική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.