ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Bahri υπογράφει συμφωνία εφοδιαστικής με εταιρεία εξόρυξης

09:43 - 20 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
Η Bahri υπογράφει συμφωνία εφοδιαστικής με εταιρεία εξόρυξης
Η Bahri, η εθνική ναυτιλιακή εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας, υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης (MoU) με την συμπατριώτισσα εταιρεία εξόρυξης Ma'aden για την ενίσχυση των δεσμών της στον τομέα της εφοδιαστικής.

Ως μέρος της συμφωνίας, τα μέρη θα διερευνήσουν τη συνεργασία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ναύλωσης πλοίων για τη μεταφορά αερίου αμμωνίας και τις ανάγκες μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, μεταξύ άλλων.

Ο Mohammed Bin Battal, πρόεδρος της Bahri Dry Bulk, και ο Anas Albassam, αντιπρόεδρος του τμήματος Commercial and Market Development Phosphates της Ma'aden, υπέγραψαν τη συμφωνία σε μια τελετή κατά τη διάρκεια του Future Minerals Forum που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου 2022.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Abdullah Aldubaikhi, Διευθύνων Σύμβουλος της Bahri, δήλωσε: «Ως εταιρεία που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στους θαλάσσιους στόχους της Σαουδικής Αραβίας που ορίζονται στο Saudi Vision 2030, η Bahri βλέπει αυτή τη συμφωνία με τη Ma'aden ως ένα ουσιαστικό βήμα προς την ενίσχυση του εμπορίου ακατέργαστων υλικών του Βασιλείου».

«Οι στρατηγικές συνεργασίες που θα σφυρηλατηθούν με εθνικές εταιρείες όπως η Ma'aden τα επόμενα χρόνια θα αποδειχθούν οι πιο καρποφόρες για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και σταθερότητά μας, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Το 2020, η εταιρεία logistic υπέγραψε μια πενταετή συμφωνία με την Προεδρία Κρατικής Ασφάλειας της Σαουδικής Αραβίας (PSS), το όργανο ασφαλείας της χώρας, για να λειτουργεί ως ο επίσημος φορέας για το PSS και όλα τα τμήματα του.

Η Bahri είναι γνωστή ως ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες και χειριστές πολύ μεγάλων πλοίων μεταφοράς αργού πετρελαίου (VLCC) στον κόσμο και ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δεξαμενόπλοιων χημικών στη Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία κατέχει και εκμεταλλεύεται συνολικά 90 πλοία, συμπεριλαμβανομένων 42 VLCC, 33 δεξαμενόπλοια χημικών και προϊόντων, 6 πλοία πολλαπλών χρήσεων και 9 πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.