ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην τελική ευθεία το συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2022-Η ατζέντα

15:45 - 25 Φεβ 2022 | Ναυτιλία
Στην τελική ευθεία το συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2022-Η ατζέντα
Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2022, μια διαφορετική συνεδριακή εμπειρία.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Slide2Open Shipping Finance του 2022, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 2 και 3 Μαρτίου.

Με ομιλητές σημαντικούς ανθρώπους της Ναυτιλία, το συνέδριο φιλοδοξεί να αναλύσει και να αποκρυπτογραφήσει καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Για τα τελευταία νέα επισκεφθείτε τις σελίδες του συνεδρίου σε facebook και linkedin.

Περισσότεροι από 10.000 μοναδικοί συμμετέχοντες και κατά μέσο όρο 1000 ταυτόχρονοι σε κάθε συνεδρία, από 80 χώρες παρακολούθησαν το συνέδριο το 2021. Οι διοργανωτές και οι συντελεστές υπόσχονται ότι, για άλλη μια φορά, θα κινηθούν πέρα από τα τετριμμένα. Άλλωστε η τελευταία διετία μας υποχρέωσε όλους να επανεφεύρουμε πολλά, έφερε στην επιφάνεια νέες βέλτιστες πρακτικές και το Slide2Open Shipping Finance καινοτομεί και πάλι. Πόσο μάλιστα σε μια περίοδο που:

  • Η παγκόσμια ανάκαμψη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, ιδίως στις χώρες με προηγμένο πρόγραμμα εμβολιασμού
  • Είναι πλέον πολύ πιθανή η αυστηροποίηση της χαλαρής νομισματικής πολιτικής της περιόδου της πανδημίας, εν μέσω φόβου για την εμφάνιση πληθωριστικών πιέσεων
  • Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (το γνωστό DeFi) – αυτή η νέα μορφή χρηματοδότησης μέσω blockchain – μπορεί να αποτελέσει σημαντική πρόκληση για όλους τους εμπλεκόμενους και να δημιουργήσει νέους χώρους χρηματοδότησης της ναυτιλίας, ενδεχομένως με πολύ λιγότερες κανονιστικές ρυθμίσεις
  • Υπάρχουν μεταβολές στις ίδιες τις εμπορικές συναλλαγές, με την Κίνα να μετατρέπεται σε οικονομία υψηλής κατανάλωσης – όπως πλέον λέγεται το “made in China” έχει αντικατασταθεί από το “made for China”
  • Η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και η ναυτιλία θα πρέπει να ενεργήσει πάραυτα, προκειμένου να προσλάβει τα καλύτερα στελέχη, πριν αυτά απορροφηθούν σε άλλους κλάδους και να βρει τρόπους αυτές οι δεξιότητες να προσθέσουν αξία στον κλάδο της ναυτιλίας.

Αυτά δεν είναι παρά λίγα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν μέσα από το δοκιμασμένο και απόλυτα επιτυχές περιβάλλον του υβριδικού συνεδρίου που το Slide2Open Shipping Finance εγκαινίασε πέρυσι, όπου οι σύνεδροι συμμετέχουν με φυσική και με ηλεκτρονική παρουσία. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο, καθώς θα μεταδίδεται ζωντανά.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και τους ομιλητές ΕΔΩ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.