ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Taylor Maritime πουλάει δύο bulkers για $33 εκατ.

14:33 - 15 Μαρ 2022 | Ναυτιλία
Η Taylor Maritime πουλάει δύο bulkers για $33 εκατ.
Η εισηγμένη στο Λονδίνο Taylor Maritime Investments (TMI) συνεχίζει να μεγιστοποιεί τις αποδόσεις της από τις βελτιωμένες αγορές, έχοντας κερδίσει 33,3 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση δύο πλοίων.

Η ναυτιλιακή εταιρεία που ειδικεύεται στα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πλοίο κατηγορίας handysize κατασκευής 2006 και ένα κατηγορίας supramax κατασκευής 2011.

Το supramax Awesome Ashley πουλήθηκε στην Blue Fleet Group για 20,9 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με μεσίτες. Οι πωλήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

«Η αγορά συνέχισε να σταθεροποιείται από την Κινεζική Πρωτοχρονιά και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την πώληση δύο περιουσιακών στοιχείων σε ελκυστικά επίπεδα, αποκρυσταλλώνοντας σημαντικές αποδόσεις για τους μετόχους», δήλωσε στέλεχος.

Η TMI ολοκλήρωσε πρόσφατα την πώληση ενός πλοίου που συνδέεται με συναλλαγή με τη Grindrod Shipping και αναμένει να παραδώσει το δεύτερο πλοίο που συμφωνήθηκε για πώληση εντός αυτού του τριμήνου.

Τα δύο κινεζικής κατασκευής πλοία πωλήθηκαν για συνδυασμένη τιμή 42,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά από αυτές τις συναλλαγές, ο στόλος της TMI θα ανέρχεται σε 28 πλοία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.