ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ιταλικό λιμάνι Marghera ενισχύει τον στόλο γερανών του

19:37 - 16 Ιουν 2022 | Ναυτιλία
Το ιταλικό λιμάνι Marghera ενισχύει τον στόλο γερανών του
Ο Όμιλος FHP παρήγγειλε έναν οικολογικά αποδοτικό γερανό Konecranes Gottwald Mobile Harbor για τον τερματικό σταθμό πολλαπλών υπηρεσιών στο λιμάνι Marghera κοντά στη Βενετία της Ιταλίας.

Η παραγγελία έγινε τον Απρίλιο του 2022 και η παράδοσή της θα γίνει τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Όμιλος FHP Holding Portuale διαχειρίζεται πλατφόρμες logistics στις ιταλικές πόλεις Carrara, Livorno, Monfalcone και Βενετία, δημιουργώντας μια στρατηγική σύνδεση μεταξύ της Αδριατικής και της Τυρρηνίας για την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας της ιταλικής βιομηχανίας.

Ο όμιλος λειτουργεί το Multi Service Terminal (MST) στη Βενετία, όπου ο νέος γερανός θα παρέχει πρόσθετη χωρητικότητα για εργασίες διακίνησης χύδην φορτίου.

"Ο Όμιλος FHP εργάζεται συνεχώς για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μια νέα γενιά γερανών  κατά παραγγελία, η οποία αποτελεί μέρος του Ecolifting Konecranes, από την οικολογική βελτιστοποίηση των κινητήρων ντίζελ έως τον υβριδισμό και τους πλήρως ηλεκτρικούς στόλους." σχολίασε ο Alessandro Becce, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FHP.

Ο νέος γερανός έχει ακτίνα εργασίας 51 μέτρα και χωρητικότητα 125 τόνους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.