ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Παναμάς δημιουργεί ευκαιρίες για τους ναυτικούς

22:28 - 03 Σεπ 2022 | Ναυτιλία
Ο Παναμάς δημιουργεί ευκαιρίες για τους ναυτικούς
Το Μητρώο Πλοίων του Παναμά και η MSC Shipmanagement υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεννόησης (MoU) για την προώθηση ευκαιριών εργασίας για τους ναυτικούς.

Η εταιρεία διαχείρισης πλοίων είναι θυγατρική του πλοιοκτήτη Mediterranean Shipping Company (MSC), κύριο πελάτη του νηολογίου.

Το Μνημόνιο Συνεννόησης προβλέπει επίσης τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων ναυτικής εκπαίδευσης για τους ναυτικούς στον Παναμά που πρέπει να εργαστούν στα διάφορα τμήματα πλοίων, είτε λειτουργούν είτε ανήκουν είτε για τα οποία η MSC Shipmanagement Limited παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πληρώματος. «Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Παναμά, όπου επί του παρόντος η αγορά ναυτιλιακών συμβάσεων παρουσιάζει μια ενθαρρυντική εξέλιξη», δήλωσε ο Διευθυντής Ναυτικών Αρχών του Παναμά (AMP), Juan Maltez.

Η MSC Shipmanagement Limited διαχειρίζεται περίπου 500 πλοία για τα οποία απασχολεί σχεδόν 14.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένου προσωπικού εδάφους στην Κύπρο, την Ινδία, την Ουκρανία και τις Φιλιππίνες, καθώς και εξειδικευμένο πλήρωμα σε φορτηγά και κρουαζιερόπλοια που διαχειρίζεται η MSC.

Ο Διευθυντής Ναυτικών του AMP, Juan Maltez και ο Captain Prabhat Jha, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Shipmanagement Ltd Cyprus υπέγραψαν το Μνημόνιο Παρουσίας της Πρέσβης του Παναμά σε Ελλάδα και Κύπρο, HE Julie Lymberopulos.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.