ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Oι απεργίες στο λιμάνι του Λίβερπουλ τερματίζονται

15:55 - 09 Νοε 2022 | Ναυτιλία
Oι απεργίες στο λιμάνι του Λίβερπουλ τερματίζονται
Η Peel Ports, ο διαχειριστής του λιμανιού του Λίβερπουλ, και η Unite, η βρετανική συνδικαλιστική οργάνωση, φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία σχετικά με την αύξηση των μισθών που ζητούν οι λιμενικοί τους τελευταίους μήνες.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τη συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν προκαλέσει σοβαρές δυσκολίες λειτουργίας στην αλυσίδα εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου, αναμένεται να τερματιστούν.

«Ο όμιλος Peel Ports, ο οποίος διαχειρίζεται τους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Λίβερπουλ μαζί με την Terminal Investments Limited (TIL), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει επιτευχθεί μια συμφωνημένη πρόταση με την Unite the Union που θα συνιστάται πλήρως στα μέλη της», δήλωσε η Peel Ports.

Η μεγάλη εταιρεία εκμετάλλευσης λιμένων του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε ότι η Unite θα έχει ψηφοφορία με τους φορείς εκμετάλλευσης εμπορευματοκιβωτίων αργότερα αυτή την εβδομάδα για να αποδεχθεί επίσημα την προσφορά.

Σε αυτή τη βάση, ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της Peel Ports, Ντέιβιντ Χακ, και ο Εθνικός Υπεύθυνος Μεταφορών του Unite the Unions, Μπόμπι Μόρτον, επιβεβαίωσαν ότι η απεργία που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου θα αναβληθεί, σύμφωνα με τη δήλωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.