ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το λιμάνι Λος Άντζελες ενισχύει τη συνεργασία με την Ιαπωνία

12:41 - 22 Νοε 2022 | Ναυτιλία
Το λιμάνι Λος Άντζελες ενισχύει τη συνεργασία με την Ιαπωνία
Αξιωματούχοι από το Λιμάνι του Λος Άντζελες και τον Ιαπωνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεννόησης (MOU) για την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας σε πολλούς βασικούς στρατηγικούς τομείς, όπως η βιωσιμότητα, οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και η βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του λιμένα, Gene Seroka και ο διευθύνων σύμβουλος της JETRO Los Angeles Osamu Taki υπέγραψαν τη συμφωνία σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ιαπωνίας στο Λος Άντζελες στις 14 Νοεμβρίου.

Αξιωματούχοι του Προξενείου της Ιαπωνίας, εκπρόσωποι από το γραφείο του δημάρχου του Λος Άντζελες Γκαρσέτι και πολλά στελέχη ιαπωνικής εταιρείας ήταν επίσης παρόντες για να γιορτάσουν τη συμφωνία.

«Αυτή η συμφωνία βασίζεται στην καλή θέληση και την εμπιστοσύνη που έχουν επιτύχει η Ιαπωνία και το Λος Άντζελες μέσω της συνεργασίας μας εδώ και πολλά χρόνια, σε πολλούς τομείς», δήλωσε ο γενικός πρόξενος της Ιαπωνίας Sone.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας καλεί το Λιμάνι του Λος Άντζελες και την JETRO Λος Άντζελες να συνεργαστούν στενά σε στρατηγικές που σχετίζονται με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας και της ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών για δοκιμές και ανάπτυξη οχημάτων και εξοπλισμού μηδενικών εκπομπών, χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας· και συνεργασία σε άλλους αναδυόμενους τερματικούς σταθμούς.

Η JETRO Λος Άντζελες συμφώνησε επίσης να διευκολύνει τις εισαγωγές σε ιαπωνικές εταιρείες για το λιμάνι, ώστε να αποκτήσει ενδεχομένως την τεχνογνωσία και τη βοήθειά τους σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.