ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άγγελος Βλάχος νέος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας

17:47 - 05 Ιαν 2023 | Ναυτιλία
Ο Άγγελος Βλάχος νέος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας
Ο νέος επικεφαλής του λιμανιού της Καβάλας διαθέτει ευρεία γνώση για τα προβλήματα του χώρου, δεδομένου πως έχει χρηματίσει για πολλά χρόνια εκπρόσωπος του Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ και τα τελευταίο διάστημα μέλος της διοίκησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης

Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω της πρόσφατης υποπαραχώρησης του εμπορικού λιμένα Φίλιππος Β’ μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας που ολοκλήρωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υπήρχαν σοβαρές δυσλειτουργίες που οδήγησαν το ΤΑΙΠΕΔ στην απομάκρυνση της προηγούμενης εκτελεστικής διοίκησης.

Με βάση την τελευταία ενημέρωση, νέος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ), ανέλαβε ο δρ. Άγγελος Φ. Βλάχος, στέλεχος με καταγωγή από το πεδίο του Τουρισμού και με εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση δημοσίων υποδομών αλλά και πιο συγκεκριμένα στις λιμενικές εγκαταστάσεις.

Ακούγεται πως υπήρξαν σοβαρές διεργασίες αλλά και εντάσεις ενδοκυβερνητικά αναφορικά με την επιλογή του νέου διευθύνοντος, αλλά προφανώς πρυτάνευσε η αναγκαιότητα να προχωρήσει το σημαντικό αυτό λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας με μια δοκιμασμένη, τεχνοκρατική επιλογή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.