ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινεζική απόβαση στην Αθήνα

10:51 - 19 Μαϊ 2010 | Οικονομία
Συνάντηση επιχειρηματικών φορέων με τη διοίκηση της κινεζικής εταιρείας Cosco, παρουσία της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη, πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά. Ο επικεφαλής της Cosco Γουέι Ζιαφού θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος της Cosco και η 20μελής ομάδα στελεχών που τον συνοδεύει έχουν το πρωί της Τετάρτης συνάντηση με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λ. Κατσέλη για θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Στη συνάντηση συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θ. Βενιάμης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θ. Φέσσας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ν. Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Β. Ράπανος και ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Χολέβας.

Η επίσκεψη του κ. Ζιαφού γίνεται επ' αφορμή της ανάληψης από την Cosco του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ από την 1η Ιουνίου. Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του κινεζικού Ομίλου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτη και τα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού.

Στόχος και φιλοδοξία του Μεγάρου Μαξίμου είναι με την επίσκεψη του Κινέζου αξιωματούχου να δημιουργηθεί θετική εντύπωση για τις επενδυτικές προοπτικές στη χώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:23 - 19 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.