ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ προσέλευσης στα Ποσειδώνια

19:27 - 07 Ιουν 2012 | Οικονομία
Πάνω από 20.000 κόσμου εκτιμούν οι διοργανωτές

Πέφτει αύριο η αυλαία της μεγαλύτερης ναυτιλιακής έκθεσης, τα «Ποσειδώνια 2012», μία διοργάνωση που εγκαινίασε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος στην αρχή της εβδομάδας.

 

Η έκθεση διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας και για φέτος κατέρριψε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Έως αύριο υπολογίζεται ότι θα έχουν διασχίσει την κεντρική είσοδο του Metropolitan Expo 20.000 επισκέπτες.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε μία μόνο ημέρα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, 5.200 επισκέπτες κάλυψαν τις αίθουσες 60.000 τ.μ. του Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Η αύξηση στην επισκεψιμότητα κατά 20% τη συγκεκριμένη ημέρα αντικατοπτρίζει το επίπεδο ποιότητας που χαρακτηρίζει τη φετινή έκθεση και υπενθυμίζει τη σημασία της ελληνικής ναυτιλίας, ως ηγέτιδας παγκοσμίως, και τον πιθανό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

 

«Η μεταφορά σε νέο υπερσύγχρονο χώρο και τα ουσιαστικού περιεχομένου σεμινάρια και συνέδρια λειτούργησαν ως μαγνήτης για πολλούς επαγγελματίες της ναυτιλίας, που παμψηφεί για άλλη μία φορά εξέλεξαν τα Ποσειδώνια ως τη σημαντικότερη ναυτιλιακή διοργάνωση» είπε ο Θεόδωρος Βώκος, Project Director των Εκθέσεων Ποσειδώνια.

 

Αρκετοί από τους 1870 εκθέτες από 87 χώρες, εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την ποιότητα της διοργάνωσης.

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης, αναμένεται να παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου.

Τα Ποσειδώνια 2012 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.