ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Παράταση για αιτήσεις- Οι ημερομηνίες πληρωμής

13:25 - 23 Φεβ 2021 | Οικονομία
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Παράταση για αιτήσεις- Οι ημερομηνίες πληρωμής
Παρατείνεται έως και αύριο, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον έκτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφουν οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και προβλέπει και τη διεύρυνση των δικαιούχων.

Στο πλαίσιο αυτό, αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των ΟΤΑ που δραστηριοποιούνται στους κλάδους "Υπηρεσίες χιονοδρομικού κέντρου" (ΚΑΔ 93.29.19.07) και "Υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών" (ΚΑΔ 96.04.10.04).

Μετά την παράταση για τις αιτήσεις, οι πληρωμές θα πάνε δυο – τρεις μέρες μετά την αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί και ήταν για τις 3-5 Μαρτίου. Λογικά, τώρα οι πληρωμές θα μεταφερθούν στις 7 ή 8 του μηνός.

Να σημειωθεί τέλος πως έχει δοθεί περιθώριο μέχρι τις 30/6 του 2021 για να υποβληθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις για όλους του κύκλους επιστρεπτέας προκαταβολής (πιστοποιητικό μη πτώχευσης) κτλ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.