ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το Fuel Pass II

18:34 - 04 Οκτ 2022 | Οικονομία
Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το Fuel Pass II
Ήγγικεν η ώρα για την τελική πληρωμή του Fuel Pass 2 στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Fuel Pass II, οι τελικές πληρωμές, που αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς το σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.

Την ίδια ημέρα θα εκκινήσει η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τα Πιστωτικά Ιδρύματα.

Το ύψος της επιδότησης διαμορφώνεται:

  • Για την ηπειρωτική χώρα το επίδομα αυξάνεται από τα 45 στα 80 ευρώ για όσους επιλέξουν ψηφιακή κάρτα, ενώ στα 65 ευρώ θα είναι το επίδομα για όσους επιλέξουν τα χρήματα να κατατεθούν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Για τις μοτοσικλέτες η επιδότηση διαμορφώνεται από τα 35 στα 60 ευρώ για όσους επιλέξουν ψηφιακή κάρτα και στα 45 ευρώ για όσους επιλέξουν τα χρήματα να κατατεθούν στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

  • Για τα νησιά η επιδότηση για όσους επιλέξουν ψηφιακή κάρτα το ποσό θα φτάσει τα 100 ευρώ και στα 85 ευρώ για όσους επιλέξουν τα χρήματα να κατατεθούν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Στα 70 ευρώ θα φτάσει η επιδότηση για τα μηχανάκια για όσους επιλέξουν την ψηφιακή κάρτα και στα 55 για όσους επιλέξουν κατάθεση στην τράπεζα, αντί των 40 ευρώ που ήταν την προηγούμενη φορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.