ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δραγασάκης: Το σχήμα «V» προϋποθέτει ότι όσοι έκλεισαν θα ξανανοίξουν

19:52 - 07 Μαϊ 2020 | Πολιτική
Δραγασάκης: Το σχήμα «V» προϋποθέτει ότι όσοι έκλεισαν θα ξανανοίξουν
«Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση την πραγματικότητα. Εκτός & αν πιστεύει ότι η κρίση είναι ευκαιρία για να κλείσουν οι αδύναμοι που τώρα δεν τους ονομάζει πια «μεσαία τάξη» αλλά «ζόμπι» & μπαταχτσήδες», δήλωσε ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, σχετικά με την κυβερνητική οικονομική πολιτική , σημειώνοντας πως «η πολιτική της κυβέρνησης δεν εμπνέει ούτε σιγουριά ούτε εμπιστοσύνη».

Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε ότι «Σήμερα ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι στην Ελλάδα η ύφεση θα έχει σχήμα «V» και η ανάκαμψη το 2021 θα είναι η υψηλότερη στην ευρωζώνη. Το «V», βέβαια, προϋποθέτει ότι όλοι όσοι έκλεισαν θα ξανανοίξουν, ότι όλοι όσοι απολύθηκαν θα προσληφθούν και ότι επενδύσεις που ακυρώθηκαν ή αναστάλθηκαν θα υλοποιηθούν».

«Όμως, αν οι της κυβέρνησης διάβαζαν την έρευνα που έκανε η ΓΣΕΒΕΕ ή αφουγκράζονταν έστω την κοινωνία, θα διαπίστωναν ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή η πολιτική της κυβέρνησης δεν εμπνέει ούτε σιγουριά ούτε εμπιστοσύνη», προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος εξηγεί ότι ¨»Ακριβώς γι’ αυτό ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων δηλώνει ότι βάζει λουκέτο οριστικό & ένας ακόμη μεγαλύτερος αριθμός δηλώνει πως θα προσπαθήσει να επιβιώσει με λιγότερο προσωπικό, δηλαδή κάνοντας απολύσεις».

«Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση την πραγματικότητα. Εκτός & αν πιστεύει ότι η κρίση είναι ευκαιρία για να κλείσουν οι αδύναμοι που τώρα δεν τους ονομάζει πια «μεσαία τάξη» αλλά «ζόμπι» και μπαταχτσήδες», καταλήγει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.