ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Στη λεωφόρο της ανάπτυξης έχουν θέση όλοι οι Έλληνες

20:17 - 06 Ιουλ 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Στη λεωφόρο της ανάπτυξης έχουν θέση όλοι οι Έλληνες
Στα εγκαίνια των νέων σταθμών της γραμμής 3 του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεσμεύθηκε πως το 2022 το μετρό θα συναντά πια τις γραμμές του ηλεκτρικού στον Πειραιά. "Στη λεωφόρο της ανάπτυξης, όπως τη χαράσσει αυτή η κυβέρνηση, θέση πρέπει να έχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες", σημείωσε και εκτίμησε πως οι περιοχές θα αναβαθμιστούν με την παρουσία των σταθμών του μετρό.

"Εχει αποδειχθεί έμπρακτα. Οπου φθάνει το μετρό έρχεται και η πρόοδος...Δημιουργεί κυψέλες που ανεβάζουν την αξία μιας περιοχής...Κάθε σταθμός αναβαθμίζει και το περιβάλλον γύρω του", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εμφανίστηκε σίγουρος πως Νίκαια, Αγία Βαρβάρα και Κορυδαλλός, θα το βιώσουν αυτό άμεσα".

Για τον Κορυδαλλό ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως παραμένει ο στόχος να μεταφερθούν οι φυλακές και στη θέση τους να δημιουργηθεί ένα πάρκο.

Επίσης, σημείωσε πως η γραμμή 3 θα συνεχίσει να επεκτείνεται και όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης "τέτοιες μέρες το 2022 το μετρό θα συναντά πια τις γραμμές του ηλεκτρικού στον Πειραιά, θα τερματίζει στην καρδιά της πόλης".

Ο κ. Μητσοτάκης συνέδεσε τα παραπάνω έργα και με την επένδυση στο Ελληνικό, σημειώνοντας πως αυτό είναι το πνεύμα της κυβέρνησής του. Να μιλάει με έργα.

Οι σταθμοί του μετρό της γραμμής 3 Νίκαια, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, θα λειτουργούν κανονικά από το πρωί 05.30 της Τρίτης.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:22 - 06 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.