ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήνυμα Μητσοτάκη για τον Covid-19: Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό

15:28 - 16 Αυγ 2020 | Πολιτική
Μήνυμα Μητσοτάκη για τον Covid-19: Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό
Μήνυμα προς όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους έστειλε την Κυριακή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω της έντονης ανησυχίας για τον αριθμό των νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter:

«Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορονοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Όμως, ενωμένους όσο ποτέ»

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως από το πρωί της Κυριακής, η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιεί δειγματοληπτικά τεστ στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Κι αυτό, διότι οι επιστήμονες αποδίδουν τη ραγδαία αύξηση των μολύνσεων στις εσωτερικές μετακινήσεις και τον εγχώριο τουρισμό, με τους εκδρομείς να μεταφέρουν τον ιό σ' όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των νησιών.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:35 - 16 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.