ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Δε νοείται διάλογος υπό καθεστώς απειλών

19:51 - 08 Σεπ 2020 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Δε νοείται διάλογος υπό καθεστώς απειλών
Στο πλαίσιο των διπλωματικών πρωτοβουλιών του για την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημέρωσε την Τρίτη το ΕΛΚ για την τουρκική προκλητικότητα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που συμμετείχε στη σύσκεψη του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με τους επικεφαλής των εθνικών αντιπροσωπειών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρουσίασε με τεκμήρια τις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, την πεποίθηση ότι η Ευρώπη δε θα σταθεί ούτε αδύναμη ούτε διχασμένη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι σταθερά έτοιμη για διάλογο, καθότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις θέσεις της, όμως πραγματικός διάλογος δεν νοείται υπό το καθεστώς απειλών ή παραβίασης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Οι συμμετέχοντες, ανάμεσά τους ολοι οι αντιπρόεδροι της ΚΟ του ΕΛΚ, εξέφρασαν την ομόθυμη στήριξή τους στις ελληνικές θέσεις.

Ενδειτικά τα tweets που έκαναν μετα τη συνεδρίαση. Δείτε ΕΔΩ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.