ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα βήμα πριν το lockdown οι Σέρρες-Σύσκεψη Τζιτζικώστα με Χαρδαλιά

11:44 - 25 Οκτ 2020 | Πολιτική
Ένα βήμα πριν το lockdown οι Σέρρες-Σύσκεψη Τζιτζικώστα με Χαρδαλιά
Η πόλη των Σερρών και η περιφερειακή ενότητα γενικότερα, βρίσκονται ένα βήμα πριν τη λήψη μέτρων που οδηγούν σε καθολικό lockdown, υπογράμμισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας το πρωί της Κυριακής σε σύσκεψεις με φορείς της περιοχής και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.

Στην έναρξη της ευρείας σύσκεψης στην οποία συμμετείχει και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. έγινε γνωστό ότι ο δήμος Σερρών έχει έκρηξη κρουσμάτων

Η αύξηση κρουσμάτων, υπογράμμισε ο κ.Τζιτζικώστας, είναι μεγάλη και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα από όλους, η πόλη των Σερρών θα περάσει στο «επίπεδο 4».

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, «από τα συνεχή μέτρα που εφαρμόζονται, όμως μέχρι να υπάρξει εμβόλιο ή ικανή φαρμακευτική αγωγή απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής προστασίας γιατί μόνο έτσι θα μειώσουμε την έξαρση της πανδημίας».

Σημειώνεται ότι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν χθες στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών ήταν 54, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή, ενώ 9 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Μάλιστα κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε από τις 21 Οκτωβρίου και για τρεις ημέρες στην πόλη των Σερρών προκειμένου να διενεργήσει τεστ για τον κορονοϊό σε μια προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 25 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.