ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η ενημέρωση και το δώρο στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

18:17 - 22 Δεκ 2020 | Πολιτική
Γιάννα Αγγελοπούλου: Η ενημέρωση και το δώρο στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Με την Πρόεδρο της δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε την Τρίτη (22/12), στο Προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Στην συνάντηση, η κυρία Αγγελοπούλου, παρουσίασε το πρόγραμμα της Επιτροπής, με αναλυτικές λεπτομέρειες, καθώς βαίνουμε πια στην επετειακή χρονιά. Ταυτόχρονα, δώρισε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την πρώτη συλλογή Νομισματικού Προγράμματος της Επιτροπής, η οποία αποτελείται από 14 νομίσματα σπάνιας συλλεκτικής αξίας. Στα νομίσματα αυτά, απεικονίζονται ιστορικές εμβληματικές προσωπικότητες της Ελλάδας.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής μετά τη λήξη της συνάντησης, «Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να την ενημερώσω για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και τις δράσεις τις οποίες συντονίζει και σχεδιάζει η Επιτροπή, που τιμούν την ιστορία μας και αφήνουν αποτυπώματα στο μέλλον. Δώρισα στην Πρόεδρο, τη συλλογή του νομισματικού προγράμματός μας. Μια συλλογή μεγάλης συναισθηματικής αξίας για όλους τους Έλληνες και πολύτιμη για το έργο μας, με σπάνια συλλεκτική αξία, στην οποία απεικονίζονται εμβληματικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Είμαι σίγουρη, ότι με την συνεργασία όλων μας το 2021, θα είναι για εμάς τους Έλληνες η χρονιά της αυτοπεποίθησης και της περηφάνειας».

Δεν είναι η πρώτη φορά, που Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», συναντιέται με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα πλαίσια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», καθώς έχουν ξανά βρεθεί, για την παρουσίαση του συλλεκτικού μεταλλίου της Επιτροπής και σίγουρα, δεν είναι και η τελευταία.  

{https://twitter.com/GAngelopoulou/status/1341331265610498049}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.