ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοντοζαμάνης: Ξεπερνάει το 70% η δήλωση συμμετοχής γιατρών στον εμβολιασμό

20:16 - 22 Δεκ 2020 | Πολιτική
Την ικανοποίηση για την επιθυμία που δείχνουν οι περισσότεροι από τους υγειονομικούς να εμβολιαστούν εξέφρασε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, στην τακτική ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού διέψευσε στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με τα οποία λιγότεροι από τους μισούς υγειονομικούς έχουν δηλώσει θετικοί στον εμβολιασμό.

Μέχρι στιγμής τα νούμερα συμμετοχής στον εμβολιασμό κατά της covid-19 των υγειονομικών, καθώς συνεχίζεται η καταγραφή, είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, τόνισε την Τρίτη κατά την ενημέρωση για την πανδημία ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Γίνεται, είπε, μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αμφιβολίας για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και επανέλαβε ότι οι υγειονομικοί είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και είναι η πρώτη ομάδα του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί σε λίγες μέρες.

«Τα νούμερα που έχει το υπουργείο Υγείας από την καταγραφή για τον εμβολιασμό των υγειονομικών είναι ενθαρρυντικά. Στους γιατρούς ξεπερνάει το 70% η δήλωση συμμετοχής στον εμβολιασμό», είπε ο κ. Κοντοζαμάνης και εξήγησε ότι η δήλωση συμμετοχής γίνεται για την καλύτερη προετοιμασία διεξαγωγής του εμβολιασμού στα νοσοκομεία.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.