ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6

15:51 - 03 Φεβ 2021 | Πολιτική
Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6
"Είναι κάτι που θα το δούμε", είπε για τον ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία μετά τις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προσθέτοντας πως βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής, όλα τα δεδομένα θα τεθούν υπόψη των λοιμωξιολόγων, και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις.

"Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο" δήλωσε ο υπουργός στο ΣΚΑΪ 100,3, τονίζοντας παράλληλα ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

"Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις" τόνισε.

"Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά" σημείωσε ο υπουργός. 

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε και στην πανεπιστημιακή αστυνομία, λέγοντας πως  "Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κανείς που να τολμά να κάνει καταλήψεις να ασκεί βία στα πανεπιστήμια και να πουλά ναρκωτικά".

"Αυτοί που αρνούνται την ίδρυση αυτού του σώματος δεν έχουν τίποτα άλλο να προτείνουν, εδώ και 50 χρόνια προβάλλουν την ατιμωρησία", πρόσθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια, ενώ διαβεβαίωσε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.