ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δικαιολογημένη» κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η... απουσία Τσακαλώτου

11:58 - 14 Απρ 2021 | Πολιτική
«Δικαιολογημένη» κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η... απουσία Τσακαλώτου
Η απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την εκδήλωση παρουσίασης των οικονομικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί πάντως να πείσει πως δεν υπάρχει θέμα στις σχέσεις του πρώην ΥΠΟΙΚ με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει καμία ψυχρότητα μεταξύ Τσίπρα -  Τσακαλώτου και βεβαίως ο κ. Τσακαλώτος συμμετείχε στη διαμόρφωση του προγράμματος.»

Αυτό δήλωσε η Βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στο Radio North 98.

«Βεβαίως και συμμετείχε ο κ. Τσακαλώτος στη διαμόρφωση του οικονομικού σχεδιασμού, ο κ. Δραγασάκης, ο κ. Σταθάκης, ο κ. Χουλιαράκης, όλοι συμμετείχαν. Δεν υπάρχει θέμα ψυχρότητας και διάστασης. Το ποια στελέχη θα προβληθούμε στην προβολή του προγράμματος, αυτό είναι επιλογή του Πολιτικού Συμβουλίου, του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσακαλώτος είναι από τους βασικούς.»

Η κ. Παπανάτσιου, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το νέο πτωχευτικό νόμο, υποστήριξε απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο,  ότι το «λεφτόδεντρο» το δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατήγγειλε τη ΝΔ, ότι «εξελέγη με ψέματα», όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα της ψήφου των ομογενών και την αντίφαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Τζάκρη που είναι τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ: «Το ζήτημα δεν είναι αν η κ. Τζάκρη είπε κάτι ή αν μεταφράστηκε διαφορετικά. Ακόμη και μια αστοχία μπορεί να ήταν. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη.»

Όσον αφορά το ρόλο της κ. Κατσέλη στη διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων: «Τα περί συνεργασία της κ. Κατσέλη με fund δεν τα ήξερα. Πρώτη φορά τα ακούω… Δεν έχει σημασία που εργάζεται κάποιος. Κι αν ισχύει, εδώ βλέπετε ότι μπορούμε να ξέρουμε και εκ των έσω κάποια πράγματα, σε κάποιες περιπτώσεις και να μπορούμε να κάνουμε και καλύτερη πολιτική.»

Τελευταία τροποποίηση στις 12:02 - 14 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.