ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημέρα αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά- Ποιοι θα εκφωνήσουν επικηδείους

07:56 - 27 Οκτ 2021 | Πολιτική
Ημέρα αποχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά- Ποιοι θα εκφωνήσουν επικηδείους
Ημέρα απαχαιρετισμού στη Φώφη Γεννηματά είναι η Τετάρτη (27/10). Στις 10:00 θα τεθεί η σορός της σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στη Μητρόπολη και η ταφή της θα γίνει στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, επικήδειοι θα διαβαστούν από τον γιο της, Γιώργο, την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα και τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ως γνωστόν, με απόφαση του πρωθυπουργού η Τετάρτη 27ης Οκτωβρίου έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους.

Την ίδια ώρα μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.  Σε ένδειξη πένθους η Βουλή διακόπτει για μία εβδομάδα τις εργασίες της, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά από 13 ημέρες στον «Ευαγγελισμό», όπου έδωσε ακόμη μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή στις 12:03 το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου. Ήταν μόλις 57 ετών.

Τελευταία της επιθυμία, που πρέπει να σεβαστούν όλοι και να ικανοποιήσουν, είναι στην κηδεία της να δοθούν αντί στεφάνων, χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 00:04 - 27 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.