ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννη και Φίλης προωθούν τον εμβολιασμό και την 3η δόση

15:55 - 10 Νοε 2021 | Πολιτική
Μπακογιάννη και Φίλης προωθούν τον εμβολιασμό και την 3η δόση
Κοινή φωνή να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν αλλά και να προσέλθουν για την 3η δόση του εμβολίου οι εμβολιασμένοι, "εξέπεμψαν" στον ΑΝΤ1 η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Φίλης.

Όπως είπαν σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Φίλης,  ακόμη και έναν άνθρωπο να πείσουν με τις παρεμβάσεις τους θα υπάρχει όφελος, κάνοντας πολλαπλές εκκλήσεις -ακόμη και μέσω παραδειγμάτων από τον περίγυρο τους- να εμβολιαστούν οι πολίτες κάθε ηλικίας, οι εγκυμονούσες, οι ασθενείς με αυτοάνοσο, οι ηλικιωμένοι και άλλες κατηγορίες, για τις οποίες οι επιστήμονες έχουν βεβαιώσει πως δεν υπάρχει το παραμικρό δεδομένο που να δημιουργεί σκεπτικισμό και ανησυχία για το εμβόλιο.  

Στην διάρκεια της συζήτησης υπήρξε συμφωνία για την αναγκαιότητα περαιτέρω ενίσχυσης του δημόσιου Συστήματος Υγείας, ενώ ο κ. Φίλης έθεσε το θέμα των συγχωνεύσεων στα σχολεία και των πολυπληθών τμημάτων καλώντας τον πρωθυπουργό να βάλει "φρένο" στην κυρία Κεραμέως και στις άτοπες και επικίνδυνες συγχωνεύσεις. Είναι παράλογο, είπε, να παίρνονται τέτοια μέτρα εν μέσω δραματικής κορύφωσης της πανδημίας. Ιδιαίτερα όταν πάνω από 40.000 παιδιά σχολικής ηλικίας έχουν προσβληθεί από τον ιό τους δύο μήνες λειτουργίας των σχολείων και καθημερινά το 25%-30% των κρουσμάτων σημειώνονται στην ηλικιακή κατηγορία 0-17 ετών. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.