ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου για Τσίπρα: Σαν να μην πέρασε μέρα απ'το 2012

16:25 - 16 Φεβ 2022 | Πολιτική
Οικονόμου για Τσίπρα: Σαν να μην πέρασε μέρα απ'το 2012
Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την αγορά της Νέας Ιωνίας έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για ανευθυνότητα, λέγοντας ότι «είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012», επισημαίνοντας, όμως, ότι «η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν».

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου αναφέρει στην απάντησή του: «Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη.

Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας 'δεν είναι αυτοσκοπός'.

Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους. Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια πού μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.