ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακρίβεια: Ξέσπασε σφοδρή κόντρα- Λουδοβίκοι και Φαρισαίοι στην ατζέντα

12:20 - 20 Απρ 2022 | Πολιτική
Ακρίβεια: Ξέσπασε σφοδρή κόντρα- Λουδοβίκοι και Φαρισαίοι στην ατζέντα
Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τις πασχαλινές τιμές.

Σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσου Ηλιόπουλου, που απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο γίνεται λόγος για θράσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ξεπερνάει κάθε όριο.

"Αφού πρώτα μας είπαν ότι δεν θα μειώσουν τον ΕΦΚ για να μην κερδίσουν όσοι "έχουν Καγιέν" σήμερα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε στους πολίτες ότι τελικά οι τιμές στην λιανική είναι καλές και δεν χρειάζεται να διαμαρτύρονται. Και ας είναι πάλι σήμερα πρωταθλήτρια η Ελλάδα με την ακριβότερη τιμή χονδρικής στα 268 ευρώ, ενώ Ισπανία και Πορτογαλία έχουν 85 ευρώ.

Για τους Λουδοβίκους του Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν σαν ένας ξένος κόσμος. Ούτε τους ενδιαφέρει ούτε θέλουν να τα αντιμετωπίσουν. Να είναι σίγουροι όμως ότι οι πολίτες θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη. Η προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία θα έρθει και θα φέρει την απαραίτητη πολιτική αλλαγή.

Τέλος, συνιστούμε τον κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός στις αναφορές του για «παλαιό», καθώς είναι εκπρόσωπος ενός Μητσοτάκη."

Επίθεση του ΙΝΚΑ

Την ίδια ώρα και το ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή του καταφέρεται κατά της κυβέρνησης.

"Για   μια   ακόμη   φορά   η   αλήθεια   δεν   κρύβεται   όσο   και   εάν προσπαθούν κάποιοι με κάμερες υπουργούς γενικούς γραμματείς και Φαρισαίους να μας πούνε ότι τα προϊόντα είναι φτηνά.

Άλλη τιμή στα τσιγκέλια έξω για να το δείξουν οι κάμερες και άλλη   τιμή   μέσα   από   το   κατάστημα   που   δεν   το   βλέπουν   οι κάμερες.

Το   συνεργείο   του   ΙΝΚΑ   Γενικής   Ομοσπονδίας   Καταναλωτών Ελλάδας διαπίστωσε ότι αυτό συμβαίνει στην Βαρβάκειο αγορά σήμερα το πρωί. Ο   έλεγχος   από το συνεργείο   του   ΙΝΚΑ   Γενικής   Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες" αναφέρεται σχετικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:47 - 20 Απρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.