ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρκικό υπ. Άμυνας: Βίντεο με μήνυμα για μείωση των εντάσεων!

19:09 - 16 Ιουν 2022 | Πολιτική
Τουρκικό υπ. Άμυνας: Βίντεο με μήνυμα για μείωση των εντάσεων!
Βίντεο από τη σύντομη συνάντηση του Χουλουσί Ακάρ με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, ανέβασε στο Twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

«Στη συνάντηση του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ με τον Έλληνα ομόλογό του, τονίστηκε η σημασία της διατήρησης των ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, η επικέντρωση στη θετική ατζέντα, η συμβολή αυτής της επικοινωνίας στις σχέσεις καλής γειτονίας, η διμερής/περιφερειακή συνεργασία, καθώς και η σημασία της διατήρησης του διαλόγου για τη μείωση των εντάσεων» αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο από τη συνομιλία που είχαν οι Παναγιωτόπουλος - Ακάρ.

{https://twitter.com/tcsavunma/status/1537432364191584256}

Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε στον Τούρκο ομόλογό του πως πρέπει να τερματιστεί η ακραία ρητορική της έντασης.

«Δεν μπορούμε να πάμε έτσι»  είπε κατά πληροφορίες ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Τούρκο ομόλογό του, αναφερόμενος στην όξυνση των λεκτικών προκλήσεων από την πλευρά της Άγκυρας. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στον Τούρκο ομόλογό του, πως πρέπει να σταματήσουν οι εντάσεις και οι προκλήσεις καθώς και οι παραβιάσεις και οι λεκτικές επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:18 - 16 Ιουν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.